logo 

 

 

 

4MAT - udviklet af Dr. Bernice McCarthy

4MAT metoden tog sit udspring i 1979, hvor amerikanske Dr. Bernice McCarthy udviklede grundstrukturen i 4MAT. Siden er metoden kontinuerligt blevet anvendt, videreudviklet og koblet med de nyeste forskningsresultater på området. 

 

Fra børnehavelærer - til ledende ekspert

Bernice McCharthy fik idéen til 4MAT, da hun i 70'erne arbejdede som børnehavelærer og lagde mærke til, hvordan børn lærer forskelligt. Hun fordybede sig i området, tog kontakt til forskere og teoretikere, og skabte 4MAT udfra denne samlede viden. I dag bruges 4MAT metoden verden over i både skoler og virksomheder - eks. hos IKEA og Nasa. Bernice McCarthy anses i dag som en af verdens ledende eksperter på læringsområdet.

 

På forkant med udviklingen

4MAT metoden bygger på 30 års erfaring og forskning, og er således en unik samling og sammenkobling af teorier om mennesker og kommunikation. Metoden er under konstant udvikling af Bernice McCharthy selv og hendes dedikerede medarbejderteam hos About Learning i Chicago, USA. 

 

Forfatter og keynote taler

Bernice McCarthy har gennem årene gennemført utallige workshops og keynote taler i hele verden, og er også kendt for hendes mange bøger og publikationer om læring, eks.: "About Learning", "Teaching Around the 4MAT Cycle" og "4MAT: 8Steps to Designing and Delivering Effective Training".

 Bernice200

 

 


Facebook LinkedIn Nyhedsbrev