logo 

 

 

 

Læringsstile

Opfattelse og proces beskriver sammenlagt en stor del af billedet, når vi taler om lærings- og kommunikationsprocesser. Selv om alle bevidst eller ubevidst benytter sig af alle perspektiver, har de fleste alligevel ét bestemt område, de holder mest af at være i.

 

Type 1 - ønsker at vide HVORFOR?

Den fantasifulde type holder af at være i det rum, hvor følelser og reflektion får plads. Denne type søger personlig mening og engagement, er fanebærer for fælles værdier og ønsker en god stemning, hvor alle er med. Yndlingsspørgsmål: Hvorfor?

 

Type 2 - ønsker at vide HVAD?

Den analytiske type holder af at være i det rum, hvor reflektion og konceptualisering får plads. Denne type søger fakta, ønsker at vide, hvad eksperterne tænker - og kan lide at blive helt konkret og gennemtænkte idéer til bunds. Yndlingsspørgsmål: Hvad?

 

Type 3 - ønsker at vide HVORDAN?

Den praktiske type holder af at være i det rum, hvor der gives plads til straks at handle og afprøve nye idéer. Denne type ønsker at eksperimentere sig frem til brugbare løsninger, og ønsker skabe konkret nytteværdi af en given idé. Yndlingsspørgsmål: Hvordan?

 

Type 4 - ønsker at sætte fokus på HVAD NU HVIS?

Den dynamiske type holder af at være i det rum, hvor udvikling er tæt forbundet med følelser. Denne type søger nye muligheder, kan lide at udforske og udfordre gamle idéer - og ønsker originale og kreative løsninger. Yndlingsspørgsmål: Hvad nu hvis?

 

 

 

FireStileDK


Facebook LinkedIn Nyhedsbrev